x

Kontaktok:

Eseményszervezés:

Katona Norbert

+36 30 9961 321

event@marketingsummit.hu

 

Számlázási kérdések:

Vántus Lilla

+36 30 297 2139

sales@marketingsummit.hu

Társrendezvény

F.A.Q.

A Marketing Summit Hungary a Magyar Marketing Szövetség és a marketingszakma egyik legnagyobb edukációs és networking eseménye, a szakma csúcstalálkozója, amely minden év szeptemberében kerül megrendezésre. Fő célkitűzése, hogy felkészítse az üzletembereket és a marketingtevékenységet végzők széles táborát a következő időszak szakmai kihívásaira. A marketing iránt elkötelezettek számára szinte kötelező program minden év szeptemberében, hiszen a résztvevők nemcsak a szakma neves képviselőivel találkozhatnak és hallhatnak tőlük előadásokat, de a különböző programok által még több segítséget, tapasztalatot és kapcsolatot is szereznek ahhoz, hogy tovább fejleszthessék tudásukat.
A Marketing Summit Hungary egésznapos eseménye idén szeptember 17-én kerül megrendezésre az Akvárium Klubban (Budapest, Erzsébet tér).
Hisszük, hogy a marketing és kommunikációs szakembereknek és az üzleti döntéshozóknak az emberiség jövőjét, környezetét érintő legfontosabb kérdésekben is tájékozottnak kell lenniük, ezért 2020-ban társrendezvényünk a Brain Bar jövőfesztivál lesz, amelyet a Summit-ot megelőzően, szeptember 15-16-án online tartanak meg.
A nemzetközileg is ismert, és elismert Brain Bar fesztivál évente kerül megrendezésre, amelyen – a közönség bevonásával, az előadók közvetlen megszólításával – az emberiség jövőjét formáló legfontosabb kérdések kerülnek a középpontba: különböző nézőpontok, beszélgetések, viták, újragondolások. A programnak szerves részét képezik a művészeti, kreatív tartalmak is. 2020-ban a Brain Bar előadásai ingyenesen lesznek megtekinthetők bárki számára.
A Brain Bar kétnapos eseménye a Marketing Summit Hungary-t megelőzően, szeptember 15-én és 16-án online kerül megrendezésre.
Az idei Special Edition programjainak középpontjába a koronavírus hatásai és az újrakezdés kihívásai kerülnek. Az esemény „víruskompatiblis” lesz, ahol a legmagasabb szintű egészségügyi védelmet biztosítjuk valamennyi résztvevőnknek.
A Summit Special Edition programjaiban elsősorban magyar nyelvű előadásokat hallgathatnak majd a résztvevők, de lesznek köztük olyanok is, amelyeket angolul tartanak. A Brain Baron viszont kizárólag angol nyelvű előadásokat hallgathatsz.
Az esemény „víruskompatiblis” lesz, ahol a legmagasabb szintű egészségügyi védelmet biztosítjuk valamennyi résztvevőnk számára.
A jegyedet online módon vásárolhatod meg és bankkártyával is tudsz fizetni. A regisztrációs felületen kell jelentkezni az eseményre, regisztrációdat követően állítjuk majd ki a befizetendő összegről a díjbekérőt, illetve az esemény után a végszámlát.
Az online felületen való regisztrációt / jelentkezést követően küldünk neked egy emailt, amely tartalmazza a választott jegyről kiállított díjbekérőt, illetve az esemény után majd a végszámlát, valamint megkapod a konferenciára szóló jegyeidet is. És természetesen folyamatosan tájékoztatunk majd az aktualitásokról, egészen a rendezvények napjáig.
Reméljük, hogy üdvözölhetünk Téged majd rendezvényünkön, de természetesen ha valami mégis közbejönne, a Summit Special Editionre vonatkozó jegyed bárkire átruházhatod.
Mindenkit nagyon szívesen látunk eseményünkön, azonban az események szervezésekor szeretnénk előre felkészülni a várható létszámra, ezért helyszíni jegyváltásra a Summit eseményen sajnos nem lesz lehetőség. Javasoljuk, hogy időben váltson mindenki jegyet.
Mindenkit nagyon szívesen látunk eseményünkön, azonban az események szervezésekor szeretnénk előre felkészülni a várható létszámra, ezért helyszíni jegyváltásra sajnos nem lesz lehetőséged.
A megvásárolt jegyek visszatérítésére sajnos nincs lehetőség, csak abban az esetben, ha a konferencia egészségügyi ok miatt lemondásra kerül.